Vitafloor

Het vitafloor® vibratiesysteem is gericht op het verbeteren van de bloedcirculatie en de lymfedrainage in het lichaam. Dit heeft een positief effect op de algehele gezondheid van het paard. Hierdoor wordt het genezingsproces ondersteund. Uit onderzoek is gebleken dat dagelijks gebruik van de vitafloor® de kracht van de stabiliteitsspieren rondom de wervelkolom bevordert en zelfs herstelt. Vooral voor paarden die langdurig geblesseerd zijn helpt dit de coördinatie van de bewegingen te behouden of te herstellen. www.vitafloor.com.

In het voorjaar van 2019 wordt bij  Expertisecentrum Paardenwelzijn en Revalidatie een vitafloor® geplaatst in de vorm van een ingebouwde stalvloer. De vloer doet zijn werk terwijl het paard lekker hooi eet uit de Easy Hay van Paco Horseproducts.

De positieve effecten van vitafloor® op de gezondheid van het paard helpen bij het gezonde paard de weefsels soepel én krachtig te houden waardoor het blessurerisico afneemt. Hiermee is het een waardevolle aanvulling op het welzijnsmanagement van het paard. Wil je jouw paard laten profiteren van de heilzame werking van de vitafloor® en ervoor zorgen dat hij met een gezond en uitgerust lijf zijn prestaties kan verrichten? Maak dan een afspraak voor een sessie op de vitafloor®