Contact

Bij Horses in Hands staat het welzijn van jouw paard voorop. Of je nu op zoek bent naar begeleiding bij training, revalidatie, advies over anatomie en biomechanica, of ondersteuning bij het verbeteren van de samenwerking tussen jou en je paard – wij zijn er voor jou.

We bieden diverse cursussen en seminars aan die geschikt zijn voor professionals, trainers en liefhebbers in de breedtesport. Ons aanbod is ontworpen om je kennis en vaardigheden te vergroten, ongeacht je huidige niveau of discipline binnen de paardensport.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, meer informatie wilt over onze diensten, cursussen en seminars, of als je een afspraak wilt maken. Ons team van deskundige professionals is gepassioneerd over het helpen van ruiters en hun paarden om de best mogelijke resultaten te bereiken, terwijl ze de gezondheid en het welzijn van het paard waarborgen.

Bij Horses in Hands zijn we ervan overtuigd dat een goede communicatie en samenwerking tussen paard en ruiter essentieel is voor succes en plezier in de paardensport. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan een harmonieuze en duurzame relatie met je paard, waarbij we jouw paard helpen zijn volledige potentieel te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Horses in Hands voor jou en je paard kan betekenen.

Adresgegevens

Bezoekadres
Burmadeweg 12
2391 MS Hazerswoude-Dorp

Postadres
Weipoortseweg 59
2381 NG Zoeterwoude

T: +31 6 24242006
E: info@horsesinhands.nl

Contactformulier

Contactformulier

Route

Openingstijden

Ma-vrij 09:00-17:00
Za-zo op afspraak

Socials